Våra djur

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Läs sidan med priser och villkor hur det går till om du vill adoptera något av djuren nedan. Om du inte hittar det djur du söker där så kan du även titta under våra privatannonser, där privatpersoner annonserar om djur som behöver nya hem.


Katter


Rasmus

Rasmus
Foto:

Rasmus, en härlig kille, inte så pigg på att gå ut. Han råkade kissa på fel ställe i tidigare familj, kanske för att det varit katt där tidigare. Nu söker han ett hem där det inte funnits katt tidigare. Han vill säkert gå ut så småningom när han blivit van i nytt hem.


James och Mixa

James och Mixa
Foto:

James till vä Är tingad) och Mixa, två mysiga kattungar. Mixa flyttar gärna med Kavat till lugn familj utan småbarn. Ny ägare ska kastrera Mixa före 1 års ålder.


Kavat

Kavat
Foto:

Kavat, är han inte men väldigt snäll. Han är blyg och försiktig. Ska bo i lugnt hem utan småbarn och vara innekatt. Skulle passa att få flytta med Mixa, en lite skygg och försiktig kattunge.


Rut

Rut
Foto:

Lilla Rutan, är en pigg och mycket social tjej. Hon är DÖV och ska vara innekatt men få gå ut i sele eller i stor uterastgård.


Miss Li

Miss Li
Foto:

Miss Li, en försiktig och lugn tjej. Ska vara innekatt i lugn familj utan småbarn.


Honey

Honey
Foto:

Honey, en lite blyg och försiktig tjej. Ska bo i lugn familj utan småbarn men gärna snäll kattkompis. Honey passa bra som innekatt.


Figge

Figge
Foto:

Figge, en kul och lite bestämd kille. Kan leka hårdtassat. Ska få gå ut i fortsättningen när han har landat i sin nya barnfria familj.HundarSmådjur